Olvass!

KönyvesBlog

JÁTÉK! Tandori-könyv és Laár-cd

2008. május 13. .:wendy:.

Ezen a héten dupla játékot hirdetünk, könyvet és cédét is nyerhetnek az okos és szemfüles olvasók.

A játék határideje: május 10., szombat, 18:00. Helyes válaszokat ide: konyvesblog(kukac)gmail(pont)com. Kérjük, hogy subjectbe írjátok be, a könyvre, vagy a cd-re külditek a megfejtést!

Könyvnyereményünk Tandori Dezső új, a Jaffa Kiadónál megjelent Torlandó szörfpóker című könyve, amelyet három példányban sorsolunk ki a helyesen válaszolók között.

UPDATE: És íme itt vannak a megfejtések és a szerencsés nyertesek nevei. Megint nagyon sok helyes megfejtés érkezett. A válaszok: Laár-cd: 1: Laár pour l'art, 2: c 3: c. Tandori-könyv: 1: b 2: b 3: a.

Cd-t nyertek: Varga Anett, Pál Gábor, Barti Magdolna. Könyvet nyertek: Bodroghi Csilla, Varga Beatrix és N. András. Miden nyertest emailben is értesítünk.  Aki nem nyert, ne csüggedjen, nemsokára jön az újabb nagyszabású játék.

 

A kérdések pedig:

1. Mi Tandori Dezső kedvenc állata?

a) kutya
b) veréb
c) sün

2. Mi Tandori Dezső legmagasabb állami kitüntetése és mikor kapta meg?

a) József Attila-díj (1978)
b) Kossuth-díj (1998)
c) Prima Primissima-díj (2007)

3. Mi Tandori végzettsége?

a) magyar-német tanár
b) angol-magyar tanár
c) filozófus

A megnyerhető három cd pedig Laár András, szintén a Jaffa Kiadónál megjelent meseregénye hangoskönyv formában. A csőevő duhajka meséi között olyan csodás történeteket  hallhatunk, mint a Mese az ugróbugró bábonyról, akinek a neve Csimpasz, és aki addig-addig, amíg már tényleg címűt vagy a Mese Vakrapeciről, a pókmajomról címűt. Érdemes tehát játszani. A kérdések:

1. Mi Laár András társulatának neve?

2. Melyik zenekarban játszik Laár Anrdás?

a) LGT
b) Csókolom
c) KFT

3. Melyik vallás követője Laár András?

a) katolikus
b) zsidó
c) buddhista

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr46456589

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: alternatíva 2009.02.21. 11:14:40

"Én nagyon hiszek az emberi megvilágosodás erejében" - Laár András az Alternatívának Laár András. A KFT zenekar énekese, Besenyő Pista bácsi, az urbánus költő, tanító, békepárti és Isten gyermeke. Akármi legyen is, ő még mindig az, aki: Laár András. A Bá…

Trackback: alternatíva 2009.02.21. 11:10:40

"Én nagyon hiszek az emberi megvilágosodás erejében" - Laár András az Alternatívának Laár András. A KFT zenekar énekese, Besenyő Pista bácsi, az urbánus költő, tanító, békepárti és Isten gyermeke. Akármi legyen is, ő még mindig az, aki: Laár András. A Bá…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.