Olvass!

KönyvesBlog

A nap legjei a könyvhéten

2008. június 07. valuska
Ma fogtam a Noé bárkáját és kieveztem a Vörösmarty térre. Az első órát a nagy sürgés-forgásban töltöttem, majd elkezdett esni. És csak esett és esett.

1, A nap legjobb közönsége: Az Ulpius a Bad Girl szerzőjét hozta el a Könyvhétre, és számomra egészen váratlanul rengeteg fiatal lányt áll sorba, sőt egy ötvenes apa-forma is, aki még díszdobozt is hozott. De ezzel nem lehetnének a nap közönsége, azt ki kell érdemelni. Mikor elkezdett esni, még mindig vártak.2, A nap dedikálása: Sajó László Öt és feles című könyvét dedikálta a zuhogó esőben, miközben Burger Barna tartotta fölötte az esernyőt.
3, A nap dedikálása 2: Parti Nagy Lajossal A fagyott kutya lába egyik novelláját íratták alá, a cím alatt. A szerző is meglepődött.
4, A nap legtöbb nője 1 négyzetméteren: A Jaffa kiadónál a Szomjas oázis című könyvet dedikálták Forgács Zsuzsáék. Ha jól láttam ott volt Fiath Tita, Babarczy Eszter, Kiss Noémi és Ladik Katalin is.


5, A nap legjobb ruhája: az új, rövid hajú Babarczy Eszter fekete-vörös öltözéke, és különösen a pókos felső.
6, A nap vásárlása: mivel a Könyvesblogra szinte midnent megkapok, amit szeretnék, ezért csak a lelkiismeretem megnyugtatása  miatt vásároltam könyveket. Ezeket vettem, de sajnos a Borbély Szilárd-kötet alig látszik, és a Bán Zoltán András Hölgyszonátáját már napokkal ezelőtt megkaptam, ahogy Závada Idegen testünk című regényét is (ugyanis ezek is ide tartoznak). Külön köszönet az Aviko mirelit sültkrumplinak és a Kinleynek, hogy támogatják a kultúrát:

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr28508735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.