Olvass!

KönyvesBlog

Ehető könyvek fesztiválja Montrealban

2009. április 02. könyvesblog

A Könyvkolónián találtunk rá az ehető könyvek fesztváljára. Remek kezdeményezés, hogy édes, habos könyveket készítenek a cukrászok Montrealban. Az eseményt azért tartják április 1-jén, mert ekkor született Jean-Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) gasztronómus, aki könyvet írt Physiologie du goût címmel (nyers fordításban, szellemes meditáció az ételen). A könyvközösségi oldalon, a Könyvkolónián rengeteg ételkönyvet lehet megnézni.

Könyv Kolónia: Picture 12.png

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr401041691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.