Olvass!

KönyvesBlog

Imprimatur: interjú és könyvbemutató

2009. november 09. valuska

Az Imprimatur című könyv a Nyitott könyv idei nagy dobása lehet, egy igazi sikerkönyv, ami a Dan Brown által kitaposott úton kezd minőségi próbálkozásba.

 

A bestsellerről itt egy remek írás a Könyvkolóniáról:

A regény keretéül XI. Ince pápa ( 1611-1689 ), azaz a comói Benedetto Odeschalchi évtizedek óta húzódó szentté avatásának ügye szolgál.
A néhány oldalas bevezetésben - amely a comói egyházmegye püspökének 2040-ben keltezett, A Szentté Avatási Ügyek Kongregációjának Titkárságára címzett levele - kiderül, hogy melléklete egy vaskos regény, amely aggodalomra adhat okot egyházi körökben.
 E regény Rita és Francesco (!) hosszas és alapos kutatómunkájának eredménye, és XI. Ince pápa személyét, személyiségét nagyban érintő, meghökkentő tényeket tár fel.
Az írók szellemesen belefoglalják saját magukat a képzeletbeli püspök levelébe, s mindazokat az eseményeket és körülményeket, amelyek eltérítették őket az újságírói pályáról az Iprimaturral kezdődő regénysorozat megírása felé.
 TELJES ÍRÁS ITT>>

Végül egy könyvbemutatóra is menjetek el, mert az Imprimatur szerzői Budapesten lesznek a héten.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr571512836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.