Olvass!

KönyvesBlog

Új képregények a Hungarocomixra

2010. december 16. könyvesblog

Árnybíró különkiadás – („Gaiden”, önálló történetek) Miután a sorozat véget ért (hogy Munszu és szandoja összejöttek-e, és Dzsusin birodalmának mi lett a sorsa, még mi se tudjuk). Nem késő elkezdeni a 17+1 részes sorozatot, sőt, talán így a legjobb, hármasával az egyes számtól kezdve megvenni, és pár hétre bevackolni vele a konvektor mellé télire. Igazi eye-candy, kényeztetnek a rajzok, a történet nemkülönben.

Buborékhámozó 10 – A jelenleg egyedül működő képregényes szakfanzine jubileumi száma. Biztos, hogy tartogat meglepetéseket, látatlanban is többszöri olvasmány lesz Élénk címe ellenére ajánljuk nem-képregényeseknek is, mert a cikkek olvasmányosak, a szerzőgárda blogokról már ismert.

Botond 17 – Fazekas Attila egyszemélyes történelmi képregénylapjának következő számában megint van képregény (Botond, A király árnyéka 2. rész), és történelmi lecke ezúttal Hunyadi Jánosról, Kinizsi Pálról és a kenyérmezei csatáról.

Fekete-Fehér Képregénymúzeum 7 – Jankovics Marcell – A december első hetében debütált kiadvány és a novemberi Rusz Lívia Színes Képregénymúzeum azt mutatja, hogy szépen haladnak a dolgok a régi, már nehezen fellelhető kiadások újraközlésében. A 200, számozott példány egy része már elkelt a bemutatón. A szerzőt nem kell bemutatni – a kiadványt érdemes megvenni.

Három madár műhely: Héraklész XII munkája - A Nero Blanco Comix egyrészt kiad új dolgokat (például a Hidegbéke), aztán kiad neten megjelenteket (Múzeum – 24 órás képregényrajzolás), kiad olyat, ami újat és már nyomtatásban megjelenteket is tartalmaz (Ágoston – Nukleáris baromfi) legújabb füzetében egy régi képregényes műhely már megjelent dolgait adja ki.

 

Kalyber Joe 6. - "Öt év után újra iskolai Kalyber-kalanddal találkozhatunk, mely ezúttal is füzetes formátumú, de nem teljesen elvágott sztori; önálló út mely elvezet a várva-várt konklúzió kapujáig. Ahonnan nincs visszaút. Az események végérvényesen felgyorsulnak."  A szerző honlapjáról.

Marvel Extra- most mutattuk be ezt a főnixmadárként újraéledt szuperhősös kötetet

Nero Blanco Comix 8. - Utolsó számához érkezett ez a magyar alkotók rövid történeteit közlő antológia. Sok azóta máshol is megismert alkotó mutatkozott be a lapokon. Ezután más formában adják ki az összességében elég vegyesre sikeredett füzetsorozatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr432513125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.