Olvass!

KönyvesBlog

RÁZÓS ÜGYEK - Újraindul az Aranyvackor!

2015. március 11. .konyvesblog.


A Pozsonyi Pagony Kiadó szervezésében újraindul az Aranyvackor gyerekkönyves pályázat, melynek témája ezúttal a RÁZÓS ÜGYEK lesznek.

Amit várnak:

3-5 oldalpárnyi még nem publikált szöveg és kép együttese könyvterv formájában, nagy felbontású PDF-formátumban, valamint a teljes szöveg PDF-formátumban. A szöveg és a képek szerzője lehet ugyanaz a személy, de jelentkezhetnek író-illusztrátor párosok is. Csak szöveget, illetve csak illusztrációt tartalmazó pályamunkákat a szervezőknek nem áll módukban elfogadni.

A pályázatról minden további információ, az ahhoz kapcsolódó események az Aranyvackor facebook oldalán található. A facebook oldalon kereshetnek író, illetve illusztrátor párt maguknak a versenyzők.

LEADÁSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 30.

Díjkiosztó: szeptember végén

DÍJAK

1. helyezett páros: 150 000 Ft

2. helyezettek: 100 000 Ft

3. helyezettek: 50 000 Ft

valamint kiadói különdíjak!

ZSŰRI

Berg Judit író, Kovács Eszter könyvkiadó, Lovász Andrea irodalmár, Paulovkin Boglárka illusztrátor, Révész Emese művészettörténész, Urfi Péter kulturális újságíró.

Regisztráció az aranyvackor.pagony.hu oldalon!

A pályázat nevezési díja: pályázatonként 7000 Ft

A 2007-ben a Pagony Kiadó által alapított, kétévente megrendezésre kerülő Aranyvackor-pályázat célja olyan tehetséges írók és illusztrátorok felkutatása vagy a gyerekirodalomban való bemutatása, akiknek a munkáiból mind képileg, mind tartalmilag igényes gyerekkönyv készíthető. A beérkezett pályaművek legjobbjait minden gyerekkönyvkiadó szemlézi, így a pályázat összehozza az alkotókat a kiadókkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr407258413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.