Olvass!

KönyvesBlog

A Kísértetjáraton Bear Grylls lesz a navigátorod

2015. június 11. .konyvesblog.

bearg.jpg

Nagypapája második világháborús kalandjai ihlették Bear Grylls új akcióthrillerének történetét, erről mi is írtunk korábban (például itt). A könyv múlt csütörtökön jelent meg angolul, és a magyar rajongóknak semmiféle túlélési praktikát nem kell bevetniük, hogy kezükbe kaparintsák a kötetet, mert már itt is van a magyar nyelvű kiadás, a Kísértetjárat, amelynek hőse a szerző ígérete szerint James Bond és Indiana Jones legnagyobb erényeit ötvözi.

Bear Grylls: Kísértetjárat

Fordította: Kőszeghy Anna, Jaffa Kiadó, 2015, 268 oldal, 3150 HUF

 

A sztori röviden ez lesz:

Will Jaeger, a veterán elit katona felesége és kisfia elvesztése után a világ távoli szegletébe menekül, hogy megpróbáljon felejteni és nyugalomra lelni. Egykori társai azonban rátalálnak, és Will beleegyezik egy utolsó küldetésbe: expedíciót kell vezetnie az Amazonas vidékére.

Egy rejtélyes, második világháborús repülőgépet kell megtalálniuk a dzsungel mélyén, a roncs azonban olyasvalamit rejt magában, ami az egész világra veszélyt jelenthet… Amint megindul a hajtóvadászat az elfeledett titkok után, Will lassan ráeszmél, hogy a repülőgép egy réges-régi kérdésére is választ adhat: végre megtudhatja, ki okozta családja végzetét. Az exkatona eltökélten néz szembe mélyre temetett, szörnyű múltjával…

„Minden egyetlen szempillantás alatt zajlott: a híd vadul kilengett, kötelékein emberalakok csüngtek, halálfélelemtől kikerekedett szemmel. Jaeger elegendő Hellfire-rakétatámadást látott ahhoz, hogy azonnal felismerje az éles, halálos süvöltést. De most először lett a célpontja.”

Olvassatok bele a kötetbe:

 beargrylls_kísértetjárat by konyvesblog

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr487531040