Olvass!

KönyvesBlog

Brunei francia nagykövete erotikus regényt szerkesztett

2016. február 24. .konyvesblog.

b1435035.JPGKöltözéskor egy párizsi ház pincéjében egy ócska láda fenekéről többtucatnyi, üres befőttesüvegek és régi újságpapírok közé rejtett levél kerül elő, ugyanazzal a kézírással és aláírással. A levelek megtalálója, a Brunei Szultanátus francia nagykövete többéves aprólékos munkával kötetet állít össze, amelyből egy nem mindennapi románc története bontakozik ki.

(szerk.): Mademoiselle S. szenvedélye - Levelek egy szeretőhöz

Tarandus, 2016, 216 oldal, 2990 HUF

 

1929-ben egy jó házból való, fiatal, egyedülálló nő megismerkedik egy nős férfival, és kezdetét veszi két évig tartó szerelmi kalandjuk. A kaland a nő, Simone életének legnagyobb, elemi ösztönök diktálta szenvedélye. A levelekben az ő hangját halljuk, ahogyan a kapcsolat különböző stációit kommentálja: az első szadomazo együttlétektől az egyre fontosabbá váló kommunikációs játékokig. Izgató-borzongató hitelességgel bontakozik ki az olvasó előtt az a testi-lelki folyamat, amelynek során valósággal felcserélődnek a nemi szerepek, az eleinte alávetett, kiszolgáltatott nő lassan dominánssá válik a kapcsolatban. Simone a kor mércéjével mérve szégyentelen őszinteséggel, szókimondó bátorsággal vall arról, ahogyan a szeretője, az ő kis istene után vágyakozik, és minden lehetséges módon megpróbálja a férfit magához láncolni, érzékien leírva akár megtörtént, akár elképzelt és vágyott, egyre szenvedélyesebb, egyre perverzebb szeretkezéseiket. A kordokumentumként is olvasható levélregény legfőbb témája a testiség közös megélésének leírása és állandó tervezgetése.

Olvass bele a Mademoiselle S. szenvedélyébe:

Mademoiselle S. szenvedélye_részlet by konyvesblog

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr508413152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.