Olvass!

KönyvesBlog

Az aszfaltra rajzolt krétaemberek szörnyű képeket jövendölnek

2019. január 14. .konyvesblog.

kretaember_borito_nyomdai.jpg

C. J. Tudort sokan az új Stephen Kingnek tartják. Hátborzongató könyvében, A krétaemberben 12 éves gyerekek világába csöppenünk. 1986 nyarán az egyik fiú színes krétákat kap ajándékba, amikkel először nem tud mit kezdeni, de aztán kiderül, hogy egész jól lehet hasznosítani őket. Baráti körének 5 tagja külön-külön színeket kap, és ezekkel üzengetnek egymásnak az aszfalton.

C.J. Tudor: A krétaember

Fordította: Loósz Vera, MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT, 2018, 334 oldal, 3990 HUF

 

Csakhogy aztán önnön akaratukból krétaemberek kezdenek feltűnni, amik szörnyű képeket jövendölnek a poros kövezeten. Tudtak a holttestről a folyóban. És tudtak a wurlitzeres lány testéről, amely még ott hevert az erdőben, fej nélkül. Aztán több haláleset után eltűnik a rejtélyes rajzoló, akiről senki sem tudja, hogy kicsoda.

30 évvel később, 2016-ban már mindenki felnőtt, aki egykor tudott a jelenségről. Eddie most is Anderburyben él, a régi iskolájában tanár, és egy albérlővel, Chloéval lakik együtt. Nyugalmas és meglehetősen üres az élete. Mígnem egy napon ismét felbukkannak a krétaemberek.

Olvass bele: 

1-24 a Krétaember by on Scribd

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr1514555224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.