Olvass!

KönyvesBlog

A kovászt etetni, figyelni és szeretni kell

2019. május 14. .konyvesblog.

kovaszkaland_b1.jpg

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője könyvében nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is.

Déri Szilvia: Kovászkaland

BOOOK Kiadó, 2019, 188 oldal, 5490 HUF

 

A Kovászkaland 31 igazán menő kovászos receptet tartalmaz: az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig.

Lapozz bele a kötetbe:

kovaszka_teljes_belelapozo.pdf by on Scribd

A bejegyzés trackback címe:

https://konyves.blog.hu/api/trackback/id/tr4314823232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.